Ραντεβού στην JAMαρία!

Υποδεχόμαστε τον Ιούλιο με μια ακόμα Jamαρία στον Χώρο της liminal στην Πλατεία Θεάτρου το Σάββατο 1 Ιουλίου στις 19:00!

Για άλλη μια φορά, αυτοσχεδιάζουμε χορευτικά, πειραματιζόμαστε με ρυθμούς και μελωδίες και χαιρόμαστε το σώμα μας και το πού μπορεί να μας οδηγήσει σε ένα δίωρο ελεύθερης κίνησης με τις μουσικές επιλογές της υπέροχης Μελίσσας Κωτσάκη!

Φιγούρες ανθρώπων χορεύουν σε έναν χώρο με λευκό τοίχο και σκούρο πάτωμα. Η εικόνα έχει επενδυθεί με σκούρο μωβ φίλτρο που κάνει τα άτομα που χορεύουν στο βάθος να ξεχωρίζουν μόνο από τα σκοτεινά τους περιγράμματα. Η φωτογραφία μοιάζει να έχει τραβηχτεί μπροστά από ένα σπασμένο τζάμι καθώς ρωγμές εμφανίζονται απ' άκρη σ' άκρη στην εικόνα. Στο πάνω μέρος με λευκά γράμματα είναι γραμμένο JAMαρία, Σάββατο 1 Ιουλίου 2023 και στο κάτω μέρος υπάρχει το logo της liminal σε μαύρο χρώμα.

 

 

Jamαρία = ο θεσμός που έρχεται για να μείνει!
Ένα jamming από σώματα που μοιράζονται τον Χώρο και τη συνύπαρξη μέσα από την κίνηση και τον χορό χωρίς κανόνες!
Ένα Σάββατο κάθε μήνα καλούμε ερασιτέχνες και επαγγελματίες χορευτές/τριες με και χωρίς αναπηρία να τζαμάρουμε και να περάσουμε καλά!

 

Σε μια αίθουσα με γκρι τοίχους, άτομα με φόρμες και κοντομάνικα μπλουζάκια χορεύουν διάσπαρτοι στον χώρο. Μπροστά ξεχωρίζουν μία κοπέλα που έχει γείρει πίσω το κεφάλι και κρατά με το δεξί της χέρι έναν άντρα με μακριά μαλλιά με σύνδρομο down. Πίσω τους μια κοκκινομάλλα γυναίκα με μάσκα καθισμένη σε αμαξίδιο τούς παρακολουθεί.

Περισσότερες πληροφορίες

JAMαρία: Η liminal ξεκινά συναντήσεις χορευτικού αυτοσχεδιασμού που απευθύνονται σε όλους και όλες ανεξαρτήτως φύλου, ηλικίας, σωματικών χαρακτηριστικών, προέλευσης, κλπ κλπ. Υπό τη συνοδεία μουσικής, επικοινωνούμε χορευτικά και αφήνουμε στη μελωδία και στον ρυθμό να φροντίσει για τα υπόλοιπα!

2η συνάντηση: Σάββατο 1 Ιουλίου 2023, 19:00-21:00
Χώρος: Ο Χώρος, Πλατεία Θεάτρου 6, 10552,Αθήνα
Ο Χώρος είναι προσβάσιμος για χρήστες/στριες αμαξιδίου και διαθέτει τουαλέτα ΑμεΑ
Στον Χώρο κινούμαστε χωρίς παπούτσια!
Είσοδος έλευθερη, δεν απαιτείται προκράτηση.
Ελεύθερη συνεισφορά για την κάλυψη των εξόδων του Χώρου και του συντονισμού.