Κάτι ετοιμάζεται πίσω από τη μεγάλη τζαμαρία του Χώρου! Η liminal έχει όρεξη να χορέψει αγνοώντας βήματα και χορογραφίες, να δοθεί στον ρυθμό και να αφήσει το σώμα ελεύθερο σε ένα φανταστικό ομαδικό jamming! Ένα Σάββατο το μήνα συναντιόμαστε στον Χώρο και αυτοσχεδιάζουμε χορευτικά.

Το Σάββατο 27 Μαΐου στις 19:00 βάζουμε άνετα ρούχα, βγάζουμε παπούτσια και συναντιόμαστε στον προσβάσιμο Χώρο της liminal στην Πλατεία Θεάτρου για 2 ώρες ελεύθερου τζαμαρίσματος υπό τις μουσικές της απίθανης Κατερίνας Γεβετζή!

Φιγούρες ανθρώπων χορεύουν σε έναν χώρο με λευκό τοίχο και σκούρο πάτωμα. Η φωτογραφία έχει επενδυθεί με σκούρο μωβ φίλτρο που κάνει τα άτομα που χορεύουν στο βάθος να ξεχωρίζουν μόνο από τα σκοτεινά τους περιγράμματα. Η φωτογραφία μοιάζει να έχει τραβηχτεί μπροστά από ένα σπασμένο τζάμι καθώς ρωγμές εμφανίζονται απ' άκρη σ' άκρη στην εικόνα. Στο πάνω μέρος με λευκά γράμματα είναι γραμμένο JAMαρία, Σάββατο 27 Μαΐου 2023 και στο κάτω μέρος υπάρχει το logo της liminal σε μαύρο χρώμα.

Για τη συμμετοχή σας σε αυτό, δεν προαπαιτείται να έχετε γνώσεις χορού, παρά μόνο καλή διάθεση και όρεξη για χορό!

Η liminal εγκαινιάζει τη Jamαρία στον Χώρο…
Ένα Σάββατο κάθε μήνα καλούμε ερασιτέχνες και επαγγελματίες χορευτές/τριες με και χωρίς αναπηρία να τζαμάρουμε και να περάσουμε καλά!

Περισσότερες πληροφορίες

Η liminal ξεκινά συναντήσεις χορευτικού αυτοσχεδιασμού που απευθύνονται σε όλους και όλες ανεξαρτήτως φύλου, ηλικίας, σωματικών χαρακτηριστικών, προέλευσης, κλπ κλπ. Υπό τη συνοδεία μουσικής, επικοινωνούμε χορευτικά και αφήνουμε στη μελωδία και στον ρυθμό να φροντίσει για τα υπόλοιπα!

1η συνάντηση: Σάββατο 27 Μαΐου 2023, 19:00-21:00
Χώρος: Ο Χώρος, Πλατεία Θεάτρου 6, 10552,Αθήνα
Ο Χώρος είναι προσβάσιμος για χρήστες/στριες αμαξιδίου και διαθέτει τουαλέτα ΑμεΑ
Στον Χώρο κινούμαστε χωρίς παπούτσια!
Είσοδος έλευθερη, δεν απαιτείται προκράτηση.
Ελεύθερη συνεισφορά για την κάλυψη των εξόδων του Χώρου και του συντονισμού.

Pin It on Pinterest