Τα νέα εκπαιδευτικά προγράμματα της liminal

Νέα εκπαιδευτικά εργαστήρια και σεμινάρια:

e-liminal και ΝΗΜΑΤΑ

Οι δύο νέοι εκπαιδευτικοί κύκλοι της liminal ξεκινούν από Σεπτέμβρη!

Η αφίσα του εκπαιδευτικού κύκλου e-liminal. Σα σε οθόνη υπολογιστή πολύχρωμα παράθυρα ξεπροβάλλουν που δείχνουν το e-liminal να φορτώνει στο 90%. Κάτω αριστερά σχεδιασμένο ένα κόκκινο χεράκι όπως αυτό του κέρσορα πατάει ένα ροζ κουμπί. Κάτω δεξιά ένα μικρόφωνο, μία μάσκα, μία κάμερα σε τετράγωνα κουτάκια. Όλο μαζί θυμίζει πλατφόρμα ηλεκτρονικού παιχνιδιού της δεκαετίας του '90.

Η liminal υποδέχεται το φθινόπωρο με καινούρια εργαστήρια και μαθήματα ανοιχτά σε όλους!

Για τους λάτρεις του performing, το πρόγραμμα e-liminal θα δώσει νέα εργαλεία για να αναπτύξουμε τα εκφραστικά μας μέσα: πώς δημιουργώ δικό μου κείμενο, πώς προσεγγίζω ένα κείμενο μπροστά στον κινηματογραφικό φακό αλλά και ποια είναι τελικά τα βασικά συστατικά της κωμωδίας;

 


Στα ΝΗΜΑΤΑ, ερχόμαστε για πρώτη φορά σε επαφή με τον θαυμαστό κόσμο της ένατης τέχνης, με τις αρχές του κινητικού αυτοσχεδιασμού και με το περιβάλλον της δημιουργικής προσβασιμότητας.

 

Η αφίσα για τον εκπαιδευτικό κύκλο ΝΗΜΑΤΑ. Οι συλλαβές της λέξεις στα κεφαλαία με κόκκινα παχιά γράμματα ενώνονται από μια κόκκινη κλωστή που περνάει καμπυλωτά ανάμεσά τους. Αριστερά ένας κύκλος γεμισμένος με κόκκινες πυκνές κλωστές στο εσωτερικό του. Δεξιά πάνω το logo της liminal. Στη μέση, σα σφραγίδα είναι γραμμένα: Παραγωγή liminal, Τίτλος Νήματα, Δράσεις: Συμπεριληπτικά Ψηφιακά Εργαστήρια Σεμινάρια Μαθήματα Διάρκεια: 25 ώρες Έναρξη: Σεπτέμβριος 2021. Κάτω αριστερά το logo του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

 


Τα μαθήματα είναι εβδομαδιαία και ανοιχτά σε όλους με δήλωση συμμετοχής. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Μείνετε συντονισμένοι για να μάθετε περισσότερα για όσα ακολουθούν!

 

Το e-liminal πραγματοποιείται με την υποστήριξη του HumanRights360° και του Kahane Foundation.

το logo του Human Rights 360. Ένας γαλάζιος κύκλος χωρίζεται στη μέση κάθετα από μια λευκή λεπτή γραμμή. Πάνω γραμμένο με μαύρα γράμματα Human Rights 360

To logo του Kahane Foundation. Helping people to create a dignified and peaceful living environment. For themselves. And for their neighbors.

 

Τα ΝΗΜΑΤΑ πραγματοποιούνται με την υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Λογότυπο: Ελληνική Δημοκρατία, Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού