Υποδεχόμαστε την άνοιξη με την πιο εκρηκτική JAMαρία της χρονιάς, την Παρασκευή 5 Απριλίου 2024 με τον ασυναγώνιστο Gregorious g στα decks!

Φιγούρες ανθρώπων χορεύουν στο πάτωμα ενός χώρου με γκρι τοίχους. Η φωτογραφία μοιάζει να έχει τραβηχτεί μπροστά από ένα σπασμένο τζάμι καθώς ρωγμές εμφανίζονται απ' άκρη σ' άκρη στην εικόνα. Οι ρωγμές κλίνουν προς το κέντρο όπου στη φωτογραφία ενώνονται τα δύο τεντωμένα χέρια δύο χορευτών. Η εικόνα έχει επενδυθεί με σκούρο ροζ φίλτρο που κάνει τα άτομα που χορεύουν στο βάθος να ξεχωρίζουν μόνο από τα περιγράμματά τους. Στο πάνω μέρος με λευκά γράμματα είναι γραμμένο Παρασκευή 05-04-2024, 18:00 - 20:00, DJ Gregorious G, Ανοιχτό Τζαμάρισμα για όλα - Ελεύθερη είσοδος, JAMαρία. Κάτω αριστερά το logo της liminal.

 

JΑΜαρία = ο θεσμός που έρχεται για να μείνει!
Ένα jamming από σώματα που μοιράζονται τον Χώρο και τη συνύπαρξη μέσα από την κίνηση και τον χορό χωρίς κανόνες!
Μία Παρασκευή κάθε μήνα καλούμε ερασιτέχνες και επαγγελματίες χορευτές/τριες με και χωρίς αναπηρία να τζαμάρουμε και να περάσουμε καλά!

Στον γκρι Χώρο της liminal, γύρω στα 15 άτομα χορεύουν αυτοσχεδιαστικά. Άλλοι σε αμαξίδια, άλλοι χωρίς, στο πάτωμα, καθιστοί ή όρθιοι, άνδρες και γυναίκες όλων των ηλικιών απολαμβάνουν μαζί μια χορευτική εμπειρία που τους κάνει να χαμογελούν.

 

Ήρθε η ώρα να οδηγήσουμε το σώμα μας σε νέα μονοπάτια, να μοιραστούμε τον χώρο μας με άλλα άτομα και να εξερευνήσουμε μαζί ή και χώρια νέες ποιότητες κίνησης. Ο ελεύθερος αυτοσχεδιασμός μάς δίνει το περιθώριο να δοκιμάσουμε καινούρια πράγματα αλλά και να εξασκηθούμε σε παλιά μέσα σε μια διαφορετική ομάδα, με άλλους ήχους και ρυθμούς: μας δίνει το περιθώριο να διαχειριστούμε τον χρόνο, το σώμα, το πνεύμα και την διάθεσή μας όπως επιθυμούμε και να το ανοίξουμε στον χώρο.

Σας καλούμε σε άλλη μια ξέφρενη Παρασκευή JAMαρίας!

Πληροφορίες

Τι: JAMαρία
Πού: στον Χώρο, στην Πλατεία Θεάτρου
Πότε: Παρασκευή, 5 Απριλίου στις 18:00.
Με ποι@: Με την ομαδάρα της liminal και με τη μοναδική DJ Totri Kaki
Είσοδος έλευθερη, δεν απαιτείται προκράτηση.
Ελεύθερη συνεισφορά για την κάλυψη των εξόδων του Χώρου και του συντονισμού.

Μην το χάσετε!

Pin It on Pinterest