Πέμπτες, 26 Ιανουαρίου και 2 Φεβρουαρίου με Διερμηνεία στην Ε.Ν.Γ.!

Σε μια σκηνή, μπροστά από μια φωτεινή οθόνη ένας μελαχρινός άντρας με μπούκλες και γένια σφίγγει τις γροθιές του μπροστά καθώς τραγουδά στο μικρόφωνο. Το πρόσωπό του καλύπτει μία τρέσα με λεπτά μεταλλικά κρόσια σαν αλυσίδες κοσμήματος. Φορά μπεζ λεπτό πουλόβερ με βαθιά λαιμόκοψη και δαχτυλίδα στα δάχτυλά του. Στο κάτω μέρος της φωτογραφίας αναγράφεται με μικρά λευκά γράμματα "Performing Arts Festival 2022".

Οι ody icons πριν από την κυκλοφορία του πρώτου τους ολοκληρωμένου δίσκου με τον τίτλο “POLYDRAMA”, παρουσιάζουν αποκλειστικά σε δύο συναυλίες στην Αθήνα στις 26 Ιανουαρίου και 2 Φεβρουαρίου στο Temple τα τραγούδια του άλμπουμ, κομμάτια που διαμόρφωσαν την προσωπική τους αισθητική ταυτότητα αλλά και προηγούμενες τους κυκλοφορίες. Πρόκειται για τη δεύτερη δισκογραφική δουλειά τους μετά το EP  “drama” που κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 2022. 

Στο “POLYDRAMA” τα τραγούδια υπογράφουν οι ody icons και ο δίσκος είναι σε παραγωγή του Fotis ingie Papatheodorou. Σε αυτόν συμμετέχουν επίσης μεταξύ άλλων ο Ιώκο Ιωάννης Κοτίδης, η MC Mi55T και ο τουρκοκύπριος καλλιτέχνης Erdogan Kavaz.

 

On stage: Vocals: ody icon | Piano & Keys: Eirini Alisá | Drums: Giannis Papanikolaou | Interpretation: Androniki Xanthopoulou, Andreas Plemmenos.

On sound: Fotis ingie Papatheodorou

 

“Αυτό είναι ένα μουσικό αποτύπωμα από το ταξίδι μου στα διάφορα δωμάτια της μέχρι τώρα ανθρώπινης εμπειρίας μου. Είναι έντονο, είναι συντριπτικό, είναι θλιμμένο και παιχνιδιάρικο, πολιτικό και συναισθηματικό. Είναι μια ποικιλία στοιχείων που αποτελούν την ευθραυστότητα μου, την ουσία μου, τη δύναμή μου. Είμαι αυτό το ταξίδι. αυτό το ταξίδι είναι εγώ. Είναι πολύ, είναι πολλαπλό, είναι πληθυντικό, είναι μέγιστο. Πέρασα μέσα από σκοτεινά δωμάτια και φωτεινές στέγες για να επιστρέψω και να βάλω τις νότες στο πιάνο μου με ειλικρίνεια. 

Παρακαλώ επισκεφθείτε το POLYDRAMA με τον ίδιο τρόπο που θα επισκεπτόσασταν την ψυχή σας: απαλά αλλά διεξοδικά, με φροντίδα και γενναιότητα.”

ody icon

Opening Act ECATI

Special Guests MC Mi55T 

Σε μια μουσική σκηνή, κάτω από μπλε ατμοσφαιρικά φώτα, ένας άντρας με μπεζ μακρύ πουλόβερ και σγουρά καστανά μαλλιά κρατά το μικρόφωνο μπροστά στο στόμα του με πλάτη στο κοινό. Κοιτάζει προς το πίσω μέρος της σκηνής όπου σε μια μεγάλη οθόνη προβάλλεται το νεανικό μπούστο ενός ανθρώπου ντυμένου με μαύρο λαμέ τοπ. Ξεχωρίζουν τα κόκκαλά στις κλείδες του και τα μικρά τατουάζ στο μπράτσο και στο στέρνο του. Στο κάτω μέρος της φωτογραφίας αναγράφεται με μικρά λευκά γράμματα "Performing Arts Festival 2022".

Costume design & Styling Marios Rammos

Visuals Markos Zouridakis & Fedon Nom

Accessibility Liminal Access 

 

Οι συναυλίες για το “POLYDRAMA”  είναι προσβάσιμες σε άτομα με ακουστική αναπηρία.

 

Πληροφορίες

POLYDRAMA by ody icons

Ημέρα: Πέμπτες 26 Ιανουαρίου και 2 Φεβρουαρίου 2023

Έναρξη: 21:30, Διάρκεια: 90 λεπτά – Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:30

Τόπος: Temple Athens, Ίακχου 17, Αθήνα 118 54 – Στάση Μετρό Κεραμεικός

Εταιρία παραγωγής: Mother Productions

Εισιτήρια προπωλούνται μέσω viva.gr και του δικτύου καταστημάτων του.

Τιμές εισιτηρίων

Προπώληση: 12€

Πόρτα: 15€

Link προπώλησης: https://www.viva.gr/tickets/music/polydrama-by-ody-icons/ 

Αφίσα της συναυλίας των ody icons στις 26 Ιανουαρίου και 2 Φεβρουαρίου στο Temple Athens με τίτλο Polydrama. Ανάμεσα σε φολκλορικά γραφιστικά στοιχεία, ξεχωρίζει στο κέντρο το γαλήνιο πρόσωπο του Ody. Σε ένα στρογγυλό πλαίσιο, φαίνεται μόνο το γυμνό μπούστο του Ody με χρυσά κολιέ και χρυσά κοσμήματα κάτω από τα μάτια του που θυμίζουν δάκρια. Ο ίδιος με το χέρι του απαλά ακουμπισμένο κάτω από το πηγούνι του κοιτάζει το φακό με μια έκφραση ήρεμη και αισθησιακή. Με μεγάλους κόκκινες χαρακτήρες από κάτω αναγράφεται Polydrama.

 

 

Pin It on Pinterest