Την Παρασκευή 16 Ιουνίου 2023 θα απολαύσουμε την παράσταση SHOT της ομάδας Κινητικού Αυτοσχεδιασμού ARTogether στις 19:30 και στις 21:00 στο M54!

 

Η αφίσα της παράστασης SHOT. Σε απαλό πράσινο φόντο, με μεγάλα μαύρα γράμματα πάνω αριστερά αναγράφεται η λέξη SHOT. Δίπλα της είναι σχεδιασμένο το μαύρο περίγραμμα μιας φωτογραφικής μηχανής και από κάτω με μικρότερα γράμματα σημειώνεται: "μια συμπεριληπτική παράσταση της ομάδας ARTogether". Στο κέντρο της αφίσας σε μια μαύρη κορνίζα μια ασπρόμαυρη φωτογραφία ατόμων με αναπηρία και χωρίς που χορεύουν σε έναν μεγάλο χώρο. Στο κάτω μέρος, η ημερομηνία και ώρα 16/06 στις 19:30 και 21:00 και η τοποθεσία Μ54, Μενάνδρου 54, Αθήνα.

 

Η ομάδα Kινητικού Aυτοσχεδιασμού Artogether ξεκίνησε τη λειτουργία της το 2003. Συνίσταται από ενήλικες με σχετική εμπειρία στον χορό, με ή χωρίς αναπηρία. Στόχος της ομάδας είναι η διερεύνηση των εργαλείων του αυτοσχεδιασμού και της στιγμιαίας σύνθεσης (instant composition), εκκινώντας από τη διαφορετικότητα των σωμάτων και την ανάπτυξη της ομαδικότητας μέσα από τη σύνδεση των ατομικοτήτων. Στο πλούσιο ενεργητικό της ομάδας περιλαμβάνονται πλήθος παραστάσεων σε όλη την Ελλάδα, συμμετοχές σε φεστιβάλ, ανοιχτά μαθήματα, ερευνητικά και εκπαιδευτικά εργαστήρια, αυτοσχεδιαστικά δρώμενα, σε σχολεία, πλατείες και χώρους τέχνης.

 

Περιγραφή: shot [noun]: βολή, φωτογραφία, σφηνάκι, προσπάθεια. Μια συμπεριληπτική παράσταση βασισμένη σε χορογραφικό score από την Ομάδα Κινητικού Αυτοσχεδιασμού Artogether. 

 

Συντελεστές

Χορογραφία: Κατερίνα Γεβετζή
Μουσική: Jeph Vanger, Philip Glass
Χορεύουν: Κατερίνα Αβραμοπούλου, Κώστας Αδαμόπουλος, Μάριος Αποστολίδης, Πέρσα Κοκκίσα, Γ.Λ., Ιουλίτα Λατάνη, Ελένη Μεϊμαρίδου, Φώτης Μπαναβάς, Φιλαρέτη Παπαδοπούλου, Δημήτρης Παπακυριαζής, Αγγελική Πανταζή, Αγγελική Σακελλαρίου, Ισμήνη Slijper

 

Χρήσιμες πληροφορίες

Είσοδος ελεύθερη – ελεύθερη συνεισφορά 
*Η παράσταση θα λάβει χώρα στις 19:30 και στις 21:00
Απαραίτητη η κράτηση θέσεων στο email m.koukouli@liminal.eu  ή στο τηλ: 6980342222

Ο χώρος είναι προσβάσιμος σε χρήστριες και χρήστες αναπηρικού αμαξιδίου.

 

Η παράσταση υλοποιείται με την υποστήριξη του Κοινωφελούς Ιδρύματος Ιωάννη Σ. Λάτση.

logo του Κοινωφελούς Ιδρύματος Ιωάννη Λάτση με ένα λ λευκό μέσα σε ένα μπορντώ κύκλο

 

Pin It on Pinterest