Οι ody icons LIVE στο ΠΛΥΦΑ

Οι ody icons στις 24 Μαΐου στο ΠΛΥΦΑ μοιράζονται μαζί μας το POLYDRAMA.

Μια συναυλία, μια προσβάσιμη μουσική παράσταση, με τραγούδια από τον ομότιτλο πρώτο ολοκληρωμένο δίσκο τους που αναμένεται να κυκλοφορήσει τους προσεχείς μήνες, με κομμάτια που διαμόρφωσαν την προσωπική τους αισθητική ταυτότητα αλλά και με προηγούμενες τους κυκλοφορίες. Στο POLYDRAMA οι ody icons αποκαλύπτουν τα υλικά από τα οποία φτιάχνονται τα δάκρυα και ανάβουν τα φώτα στα μυστικά δωμάτια των πιο δικών μας εξομολογήσεων. 

 

Σε ένα μακρόστενο εικαστικό μπάνερ με χρυσόμαυρο πλαίσιο σαν παλιά κορνίζα, είναι γραμμένο με μεγάλα κόκκινα γράμματα "POLYDRAMA". Στα δεξιά η φωτογραφία ενός μακιγιαρισμένου καστανού ματιού στολισμένου με ροζ λουλούδια στο κάτω μέρος μας κοιτά απαλά. Κάτω από το βλέφαρο, σα χρυσά δάκρυα κρέμονται δυο λεπτές σειρές διάφανων πετραδιών. Γύρω και ανάμεσα από τα γράμματα της λέξης Polydrama εμφανίζονται πληροφορίες όπως: Ody Icons, Ecati, Mc Mi55t, Plyfa Space, Plyfa Space, Wednesday 24 May.

 

“Αυτό είναι ένα μουσικό αποτύπωμα από το ταξίδι μου στα διάφορα δωμάτια της μέχρι τώρα ανθρώπινης εμπειρίας μου. Είναι έντονο, είναι συντριπτικό, είναι θλιμμένο και παιχνιδιάρικο, πολιτικό και συναισθηματικό. Είναι μια ποικιλία στοιχείων που αποτελούν την ευθραυστότητα μου, την ουσία μου, τη δύναμή μου. Είμαι αυτό το ταξίδι. αυτό το ταξίδι είναι εγώ. Είναι πολύ, είναι πολλαπλό, είναι πληθυντικό, είναι μέγιστο. Πέρασα μέσα από σκοτεινά δωμάτια και φωτεινές στέγες για να επιστρέψω και να βάλω τις νότες στο πιάνο μου με ειλικρίνεια.
Παρακαλώ επισκεφθείτε το POLYDRAMA με τον ίδιο τρόπο που θα επισκεπτόσασταν την ψυχή σας: απαλά αλλά διεξοδικά, με φροντίδα και γενναιότητα.”

 

ody icon

Συντελεστές

Στο “POLYDRAMA” τα τραγούδια υπογράφουν οι ody icons και ο δίσκος, όπως και η συναυλία, είναι σε μουσική παραγωγή του Fotis ingie Papatheodorou με τον οποίο συνεργάζονται τα τελευταία χρόνια (EP “drama” & “We cry at night”). 

Τη βραδιά ανοίγει ο παραμορφωτής των ρεμπέτικων ήχων και ξεναγός των σκοτεινών ηχοτοπίων ECATI, παρουσιάζοντας υλικό από τον πρώτο του δίσκο. Στη συναυλία εμφανίζεται ως special guest η mc mi55t η οποία συμμετέχει και στο album POLYDRAMA

Επί σκηνής εμφανίζονται οι μουσικοί Ειρήνη Αλισά και Γιάννης Παπανικολάου και οι διερμηνείς Ανδρονίκη Ξανθοπούλου και Όλγα Δαλέκου

Στους υπέρτιτλους ο Γρηγόρης Σταθόπουλος

Τα κοστούμια επιμελείται ο Μάριος Ράμμος, το μακιγιάζ η Kristina Bykova. Tην εικαστική ταυτότητα και τα visuals δημιούργησαν ο Μάρκος Ζουριδάκης (nodataism) και ο Φαίδωνας Γαλογαύρας (fedon nom). 

Στην προσβασιμότητα και την παραγωγή της συναυλίας ο Χρίστος Παπαμιχαήλ και η liminal.

 

Πληροφορίες

ody icons – POLYDRAMA
Ημέρα: Τετάρτη 24 Μαΐου 2023
Έναρξη: 21:00 – Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00
Τόπος: ΠΛΥΦΑ, Κορυτσάς 39, Αθήνα 104 47 (ΧΑΡΤΗΣ)
Εισιτήρια προπωλούνται μέσω viva.gr και του δικτύου καταστημάτων του
Τιμές εισιτηρίων: 12€ & 8€
Link προπώλησης: https://www.viva.gr/tickets/music/ody-icons-polydrama/

*Η συναυλία είναι προσβάσιμη σε Κωφά και Βαρήκοα άτομα*