Οι ody icons LIVE στο Lunar Space!

Ένας μελαχρινός άντρας με κρυμμένο το πρόσωπό του πίσω από μία σειρά μπιζού είναι καθισμένος πάνω σε ένα μεγάλο λούτρινο πόνυ. Φοράει άσπρο αμάνικο φανελάκι και μπλε ανοιχτό υφασμάτινο παντελόνι. Πίσω του με μεγάλα κίτρινα γράμματα είναι γραμμένο "ody icons live session 28 August 2021"

Οι ody icons κάνουν την εμφάνισή τους στο τέλος του καλοκαιριού σε ένα πολυαναμενόμενο live στο Lunar Space

 

Όσοι τους είδαν στο Athens Pride στην Τεχνόπολη τους ερωτεύτηκαν. Όσοι άκουσαν τα νέα τους τραγούδια “WORKING OUT MY LITTLE MUSCLES” και “YES HALLO HI” ξέρουν ότι ένα εκρηκτικό live πλησιάζει… Οι ody icons αποχαιρετούν μαζί μας το καλοκαίρι με live εμφανίσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη! Η liminal θα είναι εκεί προσφέροντας τον υποτιτλισμό για άτομα με ακουστική αναπηρία.

 

Απολαύστε τους ody icons live στις 28 Αυγούστου στο Lunar Space!

Με ήχο ηλεκτρονικό και ηλεκτρικό, ρομαντικό και αναπολογητικά δραματικό στήνουν ένα ρεπερτόριο με αναφορές από την παράδοση, την avant-pop, τα λαϊκά και τα ρεμπέτικα, από την ποίηση και την υποκουλτούρα.
Έχοντας τη θεατρικότητα και την υπερβολή των καιρών, με μια σαρκαστική διάθεση καμπαρέ, οι ody icons κουβαλούν σε κάθε ζωντανή τους εμφάνιση την ζέστη της ελευθερίας και την ελευθερία της μελαγχολίας.

ody icons | ODY ICONS LIVE | LUNAR SESSIONS

Προπώληση εισιτηρίων: https://www.viva.gr/tickets/music/lunarsessions/ody-icons/
Περισσότερες πληροφορίες: https://www.citydrivein.gr/

 

Δείτε εδώ το βίντεοκλιπ του Working out my little muscles με Διερμηνεία στη Νοηματική Γλώσσα από τον Ανδρεά Πλεμμένο!