Οι Ody Icons LIVE στα Lunar Sessions!

Ένας κιθαρίστας με ανοιγμένο πουκάμισο και τζιν παντελόνι και ένας πιανίστας με καλυμμένο το πρόσωπο με ένα χρυσαφί βέλο παίζουν μουσική σε μία σκηνή φωτισμένη με απαλά μωβ και κίτρινα φώτα και στολισμένη με μικρούς φοίνικες.

Οι Ody Icons LIVE σε διπλή εμφάνιση στα Lunar Sessions σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη!

 

Όσοι τους είδαν στο Athens Pride στην Τεχνόπολη ή στο Lunar Space στο τέλο του καλοκαιριού τους ερωτεύτηκαν. Όσοι άκουσαν τα νέα τους τραγούδια “WORKING OUT MY LITTLE MUSCLES” και “YES HALLO HI” ξέρουν ότι τα live τους είναι εμπειρία… Οι Ody Icons αποχαιρετούν μαζί μας το καλοκαίρι με live εμφανίσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη! Η liminal θα είναι εκεί προσφέροντας υπηρεσίες προσβασιμότητας για άτομα με ακουστική αναπηρία. Στην Αθήνα, στις 20 Σεπτεμβρίου, επί σκηνής μαζί με τους Ody Icons, ο υπέροχος Πάνος Παράσχου αναλαμβάνει την Διερμηνεία στην Ελληνική Νοηματική Γλώσσα. Στη Θεσσαλονίκη, στις 21 Σεπτεμβρίου, η liminal θα προσφέρει υπέρτιτλους για άτομα με ακουστική αναπηρία.

Απολαύστε τους Ody Icons live στις 20 Σεπτεμβρίου στο Lunar Space και στις 21 Σεπτεμβρίου στο block 33!

Με ήχο ηλεκτρονικό και ηλεκτρικό, ρομαντικό και αναπολογητικά δραματικό στήνουν ένα ρεπερτόριο με αναφορές από την παράδοση, την avant-pop, τα λαϊκά και τα ρεμπέτικα, από την ποίηση και την υποκουλτούρα.
Έχοντας τη θεατρικότητα και την υπερβολή των καιρών, με μια σαρκαστική διάθεση καμπαρέ, οι Ody Icons κουβαλούν σε κάθε ζωντανή τους εμφάνιση την ζέστη της ελευθερίας και την ελευθερία της μελαγχολίας.

ody icons | ODY ICONS LIVE | LUNAR SESSIONS

Προπώληση εισιτηρίων: https://www.viva.gr/tickets/music/lunarsessions/ody-icons/
Περισσότερες πληροφορίες: Lunar Space και block 33

 

Δείτε εδώ το βίντεοκλιπ του Working out my little muscles με Διερμηνεία στη Νοηματική Γλώσσα από τον Ανδρεά Πλεμμένο!