Ο θεσμός που γράφει ιστορία επανέρχεται για άλλη μια χρονιά στον Χώρο της liminal, στην Πλατεία Θεάτρου!

Βάλτε τα χορευτικά σας ρούχα και βρείτε μας ξανά στις μηνιαίες μας συναντήσεις για να ζεστάνουμε σώμα και ψυχή! Φέτος, η JAMαρία σας δίνει ραντεβού μία Παρασκευή κάθε μήνα από τις 18:00 – 20:00. Για άλλη μια φορά, αυτοσχεδιάζουμε χορευτικά, πειραματιζόμαστε με ρυθμούς και μελωδίες και χαιρόμαστε το σώμα μας και το πού μπορεί να μας οδηγήσει σε ένα δίωρο ελεύθερης κίνησης χωρίς περιορισμούς.

 

Φιγούρες ανθρώπων χορεύουν σε έναν χώρο με λευκό τοίχο και σκούρο πάτωμα. Η εικόνα έχει επενδυθεί με σκούρο μωβ φίλτρο που κάνει τα άτομα που χορεύουν στο βάθος να ξεχωρίζουν μόνο από τα σκοτεινά τους περιγράμματα. Η φωτογραφία μοιάζει να έχει τραβηχτεί μπροστά από ένα σπασμένο τζάμι καθώς ρωγμές εμφανίζονται απ' άκρη σ' άκρη στην εικόνα. Στο κέντρο με λευκά γράμματα είναι γραμμένο JAMαρία και από κάτω Παρασκευή 20 Οκτωβρίου από τις 6 ως τις 8.

 

Jamαρία = ο θεσμός που έρχεται για να μείνει!
Ένα jamming από σώματα που μοιράζονται τον Χώρο και τη συνύπαρξη μέσα από την κίνηση και τον χορό χωρίς κανόνες!
Μία Παρασκευή κάθε μήνα καλούμε ερασιτέχνες και επαγγελματίες χορευτές/τριες με και χωρίς αναπηρία να τζαμάρουμε και να περάσουμε καλά!

Η πρώτη συνάντηση της σεζόν, την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου, θα φιλοξενήσει τις μουσικές επιλογές της Στέλλας Σπύρου! Η Στέλλα Σπύρου, σταθερή συνεργάτιδα της liminal και εμψυχώτρια της Ομάδας Κινητικού Αυτοσχεδιασμού που ξεκινά τις συναντήσεις της κάθε Τετάρτη στον Χώρο, θα μοιραστεί μαζί με την κοινότητα της JAMαρίας μας τις αγαπημένες της μουσικές επιλογές και θα μας εμπνεύσει να κινηθούμε με εναλλακτικούς τρόπους!

Περισσότερες πληροφορίες

Η liminal συνεχίζει τις συναντήσεις χορευτικού αυτοσχεδιασμού που απευθύνονται σε όλους και όλες ανεξαρτήτως φύλου, ηλικίας, σωματικών χαρακτηριστικών, προέλευσης, κλπ κλπ. Υπό τη συνοδεία μουσικής, επικοινωνούμε χορευτικά και αφήνουμε στη μελωδία και στον ρυθμό να φροντίσει για τα υπόλοιπα!

Επόμενη συνάντηση: Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2023, 18:00-20:00
Χώρος: Ο Χώρος, Πλατεία Θεάτρου 6, 10552,Αθήνα
Ο Χώρος είναι προσβάσιμος για χρήστες/στριες αμαξιδίου και διαθέτει τουαλέτα ΑμεΑ
Στον Χώρο κινούμαστε χωρίς παπούτσια!
Στα decks: Στέλλα Σπύρου
Είσοδος έλευθερη, δεν απαιτείται προκράτηση.
Ελεύθερη συνεισφορά για την κάλυψη των εξόδων του Χώρου και του συντονισμού.

Pin It on Pinterest