Η Όλγα Δαλέκου στο Revolution is not a one time event

Το πρόγραμμα Revolution is not a one time event έρχεται αυτή την άνοιξη στον TAVROS και εκφράζει τη βαθιά του πίστη στα – συχνά απροσδόκητα – αποτελέσματα της ζύμωσης που τελείται όταν συνερχόμαστε συλλογικά. Αποτελεί έναν φόρο τιμής στις φαινομενικά μικρές, επαναστατικές χειρονομίες και τις ανομοιογενείς και συνεχείς αγωνιστικές διαδικασίες των φεμινισμών.

Σε ροζ φόντο πολύχρωμα γεωματρικά σχήματα τέμνονται. Μπροστά τους αναγράφεται Revolution is not a one time event και στο κάτω μέρος αριστερά Community Gatherings.

Η εικαστική έκθεση γίνεται η αφορμή για ένα πλούσιο δημόσιο πρόγραμμα με περισσότερα από 50 συντελεστα και μια σειρά από γεγονότα: προβολές ταινιών και συζητήσεις, περφόρμανς και open mic βραδιές, έρευνα και εκπαιδευτικά εργαστήρια, καθώς και εβδομαδιαίες συναντήσεις κοινότητας, προσκαλώντας σε μια πολυφωνική συγκέντρωση από γυναικείες, φεμινιστικές, queer, αρρενωπές, μη-κανονιστικές, πειραματικές, επαναστατικές φωνές.

Στο πλαίσιο των Συναντήσεων της Κοινότητας το πρόγραμμα του Revolution is not a one time event περιλαμβάνει μία συζήτηση με την κωφή ηθοποιό Όλγα Δαλέκου για τις καθημερινές πρακτικές συμπερίληψης εντός της κοινότητας των κωφών και βαρήκοων ατόμων την Τετάρτη 17 Μαΐου στις 19:00. Η liminal στηρίζει με χαρά τον θεσμό προσφέροντας Διερμηνεία από και προς την ΕΝΓ.

Χρήσιμες πληροφορίες

Τι: Συζήτηση με την κωφή ηθοποιό Όλγα Δαλέκου για τις καθημερινές πρακτικές συμπερίληψης εντός της κοινότητας των κωφών και βαρήκοων ατόμων
Πότε: Τετάρτη, 17/05 στις 19:00
Πού: TAVROS, Αναξαγόρα 33 (1ος όροφος), 17778, Ταύρος