Dreamy Whispers: Farewell Tour Finale!

Δε χορταίνουμε να γκρουβάρουμε με τις απίστευτες πολυφωνικές διασκευές τους, αλλά δυστυχώς θα έχουμε μόνο μία τελευταία ευκαιρία να το κάνουμε ξανά! Οι Dreamy Whispers μας αποχαιρετούν με μία υπέροχη εμφάνιση στο ανοιχτό θέατρο του Κολωνού στις 30 Ιουνίου.

Αφίσα της τελευταίας συναυλίας των Dreamy Whispers. Σε ροζ φόντο που θυμίζει τσαλακωμένο χαρτί, τα πρόσωπα των 5 μελών των Dreamy Whispers σε κολλάζ καθώς τραγουδούν ή παίζουν κάποιο μουσικό όργανο. Στο πάνω μέρος με λευκούς χαρακτήρες αναγράφεται: Farewell Tour Finale, Dreamy Whispers & friends ενώ κάτω με μαύρα γράμματα γράφει: Guests: Jerome Kaluta, Γιάννης Νιάρρος, Δημήτρης Μακαλιάς, Idra Kayne, ody icons και Θέατρο Κολωνού, Κυριακή 30 Ιουνίου στις 20:30. Στο κάτω μέρος της αφίσας, το logo των Dreamy Whispers, της liminal και της προπώλησης του more.com.

Η τελευταία αυτή συναυλία των Dreamy Whispers θα είναι προσβάσιμη σε Κωφά και Βαρήκοα άτομα μέσω διερμηνείας στην Ελληνική Νοηματική Γλώσσα και Υπερτιτλισμού από τη liminal. Τα έσοδά της θα διατεθούν για την ενίσχυση του νέου συμπεριληπτικού μουσικού project του οργανισμού που απευθύνεται σε άτομα με και χωρίς αναπηρία.

Σε έναν ανοιχτό χώρο το σούρουπο, τρεις άνδρες και δύο γυναίκες ντυμένοι με καλοκαιρινά ρούχα σε παστέλ αποχρώσεις μοιράζονται μια μουσική σκηνή. Κάποιοι τραγουδούν μπροστά από μικρόφωνα, άλλοι παίζουν μουσικά όργανα όπως κιθάρα και μπάσο, ενώ όλοι δείχνουν κεφάτοι και χαμογελαστοί.

Οι Dreamy Whispers

Οι Dreamy Whispers είναι το πολυφωνικό ακουστικό σχήμα που έχει πάει το κεφάλαιο “διασκευή” σε άλλο επίπεδο.

Το πολυφωνικό ακουστικό σχήμα Dreamy Whispers έπειτα από μια μακρά πορεία στην ελληνική μουσική σκηνή, αποφάσισε να δώσει μια τελευταία συναυλία προτού διαλυθεί. Πέντε δεξιοτέχνες μουσικοί με όπλο τις φωνές τους και έναν βασικό εξοπλισμό (μια κιθάρα, ένα μπάσο και ενίοτε κάποιο κρουστό) “πειράζουν” αγαπημένα disco, rock και pop κομμάτια και μας δίνουν τη δική τους, γκρουβάτη εκδοχή. Οι πειραματισμοί τους έχουν ως αποτέλεσμα: live session βιντεοσκοπήσεις και ηχογραφήσεις τραγουδιών των Michael Jackson, Sia, Pharrell Williams, Bruno Mars, Ace of Base και πολλών πολλών άλλων, σε μπαρ, πάρκα, σπίτια και σοκάκια!

Πάρτε μία γεύση από τον μεθυστικό ήχο τους σε αυτήν την υπέροχη διασκευή στο Chandelier της Sia!

Dreamy Whispers & friends: προσβάσιμοι!

Την σκηνή για την τελευταία τους συναυλία θα μοιραστούν μαζί τους και αγαπημένοι καλεσμένοι καλλιτέχνες, φίλοι μουσικοί και ηθοποιοί που θα συνοδεύσουν το σχήμα σε μοναδικές διασκευές και πρωτότυπες εκτελέσεις ξεσηκώνοντας τον κόσμο. Μαζί τους θα εμφανιστούν οι: Jerome Kalouta, ⁠Γιάννης Νιάρρος, ⁠Αντιγόνη Ψυχράμη, Δημήτρης Μακαλιάς, Idra Kayne και ody icons.

Οι πάντα κοινωνικά ευαισθητοποιημένοι Dreamy Whispers καινοτομούν και επιλέγουν η τελευταία τους συναυλία να είναι προσβάσιμη σε Κωφά και Βαρήκοα άτομα μέσω διερμηνείας στην Ελληνική Νοηματική Γλώσσα και Υπερτιτλισμού. Την παραγωγή της εκδήλωσης αλλά και την δημιουργία των Υπηρεσιών Προσβασιμότητας αναλαμβάνει ο μη κερδοσκοπικός πολιτιστικός οργανισμός liminal. Τα έσοδά της θα διατεθούν για την ενίσχυση του νέου συμπεριληπτικού μουσικού project του οργανισμού που απευθύνεται σε άτομα με και χωρίς αναπηρία.

Με αυτή την τελευταία συναυλία οι Dreamy Whispers θέλουν να αποχαιρετήσουν το αθηναϊκό κοινό με ένα ισχυρό μήνυμα: η τέχνη έχει τη δύναμη να ενώνει τους ανθρώπους.

Σε μια μουσική σκηνή στολισμένη με ψεύτικους φοίνικες, πέντε μέλη ενός συγκροτήματος τραγουδούν μαζί σε μικρόφωνα. Τα ρετρό ρούχα τους, οι απαλοί ζεστοί φωτισμοί και οι τοίχοι του χώρου βαμμένοι σε ένα θερμό κεραμιδί χρώμα δίνουν την αίσθηση ότι το μουσικό σχήμα έρχεται από μια άλλη εποχή.

Συντελεστές

Μουσικοί: Ειρήνη Ψυχράμη, Ευγενία Λιάκου, Φώτης Παπαθεοδώρου, Δημήτρης Δρόσος, Αποστόλης Ψυχράμης
Guests: Jerome Kalouta, ⁠Γιάννης Νιάρρος, ⁠Αντιγόνη Ψυχράμη, Δημήτρης Μακαλιάς, Idra Kayne και ody icons
Διερμηνεία στην Ε.Ν.Γ.: Όλγα Δαλέκου, Ανδρέας Πλεμμένος, Ανδρονίκη Ξανθοπούλου, Μυρτώ Γκανούρη, Άννα Λιάκου
Υπερτιτλισμός για Κωφά και Βαρήκοα άτομα: Γρηγόρης Σταθόπουλος
Ηχοληψία: Μάνος Γεωργακόπουλος
Διεύθυνση Παραγωγής: Χρίστος Παπαμιχαήλ
Παραγωγή – Προσβασιμότητα για Κωφά και Βαρήκοα άτομα: www.liminal.eu

Σχεδιασμός αφίσας: Design Creep

Χρήσιμες πληροφορίες

Τι: Dreamy Whispers & friends LIVE – προσβάσιμη συναυλία για άτομα με ακουστική αναπηρία
Πότε: Κυριακή, 30 Ιουνίου 2024 στις 20:30
Πού: Θέατρο Κολωνού, Ιωαννίνων & Καπανέως, 104 44, Κολωνός, Αθήνα (χάρτης)
Ο χώρος είναι προσβάσιμος σε χρήστες/στριες αναπηρικού αμαξιδίου.

Τιμή Εισιτηρίου: 10 ευρώ Γενική Είσοδος

Εισιτήρια: Στα ταμεία του θεάτρου και στο: more.com

logo των dreamy whispers. Φούξια γραμμές σχηματίζουν ένα πεντάγραμμο στη διαγώνιο. Με μαύρα λεπτά γράμματα είναι γραμμένο dreamy whispers. Το D και το W στην αρχή των λέξεων είναι γραμμένα καλλιγραφικά και παραπέμπουν στο κλειδί του Φα και στο μουσικό σύμβολο της παύσης τετάρτου αντίστοιχα.