Έρχεται το Changeover!

Εικόνες από ηλιοβασιλέματα στη θάλασσα μπλέκονται σε ένα κολάζ. Με λευκά γράμματα στο κέντρο είναι γραμμένο Changeover The Party.

«Ένας Ήλιος, πολλές ημέρες», μια μετάβαση.

Ετοιμαστείτε για μια συναυλία – μουσική γιορτή στον Θόλο του ΚΠΙΣΝ την Κυριακή 16 Ιουνίου 2024!

Την Κυριακή 16 Ιουνίου, το SNFCC Youth Council επιστρέφει εκεί που ξεκίνησαν όλα, στον Θόλο του ΚΠΙΣΝ. Γιορτάζοντας το κλείσιμο ενός κύκλου, που θα συνεχίσει να παίρνει διαφορετικές μορφές και σχήματα, η πρώτη ομάδα αυτής της πρωτοβουλίας, διοργανώνει το “Changeover”, ένα συναυλιακό πάρτι με ήχους της ανατολικής Μεσογείου.

Τι περιλαμβάνει το Changeover

Τη μουσική αυτή γιορτή – που θα λειτουργήσει ως πέρασμα προς κάτι καινούργιο – θα ανοίξει ο DJ Αλέχος, γνωστός για το πώς συνδυάζει την ελληνική και κυπριακή κουλτούρα με ιδιαίτερα ρυθμικά και μελωδικά στοιχεία.
Στη συνέχεια, οι Ody Icons – ένα μουσικό σχήμα που κινείται στο ποπ φάσμα αντλώντας στοιχεία και ήχους από λαϊκούς δρόμους, την ηλεκτρονική, τη ροκ και την παραδοσιακή μουσική θα ανεβούν στη σκηνή για να ξορκίσουν το drama. Η συναυλία των Ody Icons θα είναι προσβάσιμη για άτομα με ακουστική αναπηρία με διερμηνεία στην Ελληνική Νοηματική Γλώσσα από την Ανδρονίκη Ξανθοπούλου και την Όλγα Δαλέκου.

Σε μια μουσική σκηνή ένας άντρας με σγουρά μαύρα μαλλιά, γένια και σατέν εμπριμέ αεράτο πουκάμισο τραγουδά στο μικρόφωνο. Πίσω του, προβάλλονται στον τοίχο πλανήτες και μικρές λάμψεις σαν αστέρια να χάνονται στο συμπαντικό στερέωμα. Ο μπλε χαμηλός φωτισμός, οι δύο λεπτές λωρίδες διάφανων πετραδιών κάτω από τα μάτια του σα χρυσά δάκρια και η έκφραση του προσώπου του με τα φρύδια να σμίγουν και τα βλέφαρα μισόκλειστα σα να συγκρατεί έναν λυγμό δημιουργούν μια ατμοσφαιρική, εξομολογητική κατάσταση επί σκηνής.


Η βραδιά θα ολοκληρωθεί με τους Kobrah Habibi και ένα πολυδιάστατο πάρτι – με φυσική παρουσία οργάνων και φωνών – ηλεκτρονικής μουσικής, με κυρίαρχο τον σύγχρονο ανατολίτικο ηλεκτρονικό ήχο.

Χρήσιμες πληροφορίες

Τι: Changeover – The Party
Η συναυλία των Ody Icons θα συνοδεύεται από ζωντανή διερμηνεία στην ΕΝΓ.
Πότε:
Κυριακή 16 Ιουνίου στις 20:00
Πού:
ΘΟΛΟΣ, ΚΠΙΣΝ
Είσοδος ελεύθερη

logo SNFCC. Τρεις παχιές γραμμές σε μπλε, πράσινο και λαχανί χρώμα τέμνονται σχηματίζοντας στο κέντρο ένα λευκό τρίγωνο. Στο πλάι με μαύρα γράμματα είναι γραμμένο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.